Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Április 17. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: idokep.hu

Szeles, esős idő várható

Szeles, esős idő várható

Csütörtökön főként a déli, délkeleti és keleti tájakon fordulhat elő eső, keleten egy-egy zápor, változóan, erősen felhős időre van kilátás. Erős, viharos lesz az északi, északkeleti szél, napközben 11-18 fok várható.

Távolabbi kilátások

Pénteken a napsütést gomolyfelhők zavarhatják, főként a Dunától keletre alakulhat ki zápor, esetleg egy-egy gyenge zivatar. Jelentősen erősödik a nappali felmelegedés, délutánra 16 és 22°C közé melegszik a levegő.

Szombaton többfelé számítani kell záporok, esetleg zivatarok kialakulására. Északon, északkeleten megerősödhet az északkeleti szél. Az enyhe hajnalt követően 16 és 21°C közé melegedhet a levegő.

Húsvét vasárnap és hétfőn záporokkal, zivatarokkal tarkított időjárásra van kilátás. A légmozgás időnként élénk, erős lehet. Enyhék lesznek a hajnalok, napközben pedig kellemes tavaszi hőmérsékletre van kilátás.

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése