Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2011. Augusztus 01. 07:17, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Szerdáig várjanak a tanksapkák nyitásával

Szerdáig várjanak a tanksapkák nyitásával

Csökkenhetnek szerdától az üzemanyagárak, miután a forint erősödni tudott a dollárral szemben a múlt héten.

A portfolio.hu internetes gazdasági oldal elemzői a benzinnél és a gázolajnál is arra számítanak, hogy a Mol pár forinttal mérsékli az árakat.

 

A múlt héten drágultak az üzemanyagok - azóta a 95-ös benzin átlagára 388, a gázolajé pedig 375 forint körül alakul. A benzin nálunk a legdrágább a térségben, amit egyre kevesebb autós pénztárcája bír el.

A Magyar Ásványolaj Szövetség adatai szerint éves viszonylatban 6 százalékkal esett vissza a fogyasztás a benzinnél, és csaknem 3 százalékkal a gázolajnál. (rá)

hírTV

Címkék: benzin

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 06:58, szombat | Belföld

Átadták a felújított Igmándi Erődöt Komáromban

Komárom talán soha nem fejlődött akkora léptekkel, mint napjainkban, ezt példázza a frissen felújított Igmándi Erőd átadása is, amiben fontos szerepe volt a kölcsönös tiszteletre alapuló magyar-szlovák együttműködésnek is

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 10. 12:06, péntek | Belföld

A KSH szerint olcsóbbak lettek az üzemanyagok itthon, a szomszédos országok áranál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 626, míg a régiós országokban 616 forint volt.