Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Október 10. 11:01, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Tetten ért fémtolvajok

Tetten ért fémtolvajok

Egy baksi baromfitelep teljes itató berendezésének alumíniumtartozékait megrongálva tulajdonított el számos eszközt három helyi férfi.

A megalapozott gyanú szerint a testvérek 2014 szeptembere óta rendszeresen bejártak a telepre, ahonnan elektromos kábeleket, alumínium profilokat, ventillátort és gáz hősugárzó egységeket tulajdonítottak el több tízmillió forint kárt okozva. A kisteleki rendőrök a széleskörű nyomozati munka eredményeként 2014. október 8-án 13 óra körüli időben tetten érték a 18 éves Cs. Csabát és a 25 éves Cs. Róbertet, amint a telephelyen egy személyautó csomagtartójába pakolták be a már korábban összevágott alumínium elemeket. Társuk, a 32 éves Cs. János a helyszínről elmenekült, de néhány órával később a rendőrök elfogták a harmadik gyanúsítottat, aki rokonainál bujkált.


Az egyenruhások a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították Cs. Csabát és Cs. Róbertet. Ellenük – őrizetbe vételük mellett - lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Cs. Jánost a rendőrök a Szegedi Fegyház és Börtönbe vitték, ahol megkezdte a vele szemben korábban, jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését.

Címkék: fémtolvaj, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.