Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2013. Január 08. 05:00, kedd | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Tízből kilenc újévi kívánság a pénzről szól

Tízből kilenc újévi kívánság a pénzről szól

Az embereknek több mint a fele (55 százalék) a pénzügyi helyzetén szeretne idén javítani. A 49 évesnél fiatalabbak esetén ez az arány 58 százalék, míg a náluk idősebbeknél 44 százalék. Mi magyarok átlagosan 68 százalékban érezzük fontosnak a kedvező anyagi helyzetet - derül ki az Ipsos Zrt. újévi kívánságokat számba vevő felméréséből .

Nemzetközi szinten a válaszadók mindössze 16 százaléka szeretne több időt együtt tölteni a családjával. A jobb egészségi állapot elérését 14 százaléknyian, valamilyen külföldi utazás megvalósítását pedig 12 százaléknyian tartják fontosnak. Igaz, a kedvezőbb anyagi helyzet minden más kívánságot is elérhetővé tesz. De az is lehet, hogy csupán pénzéhesek vagyunk. Illetve előfordulhat, hogy amikor a közösségi média csatornáin keresztül arról értesülünk, hogy mások miket vásároltak és hol üdültek, egyre inkább szembesülünk azzal, hogy ezeket a dolgokat mi nem engedhetjük meg magunknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 13:05, hétfő | Életmód

Nem szabad etetni a vízimadarakat

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) arra kéri a lakosságot, hogy sehol, semmivel ne etessék a vízimadarakat.

2024. Június 16. 10:29, vasárnap | Életmód

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat a MOZ.GO Magyar Mozgókép Fesztiválon Veszprémben

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig a film alkotója, Koltai Lajos lett a Veszprémben rendezett MOZ.GO filmfesztiválon.

2024. Június 16. 10:24, vasárnap | Életmód

Már több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.