Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Június 19. 08:33, csütörtök | Helyi
Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is teljes az útlezárás a 45-ös számú főúton

Továbbra is teljes az útlezárás a 45-ös számú főúton

Egy szentesi férfi életét vesztette és ketten súlyosan megsérültek a Hódmezővásárhely és Szentes között történt balesetben.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2014. június 19-én 0 óra 45 perckor a 45-ös számú főút 47+500-as kilométerszelvényénél. Egy kamion és VW típusú személyautó ütközött Hódmezővásárhely és Szentes között.

A hajnali órákban lefolytatott helyszíni szemle megállapította, hogy a legyen honosságú kamion sofőrje meg akart fordulni a 45-ös számú főúton, ezért tolatott, amikor a Szentes felől érkező személygépjármű belecsapódott a nyerges vontatóba. Az ütközés következtében az autóban utazó 20 éves szentesi férfi a helyszínen életét vesztette, a sofőr és a másik utas súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Az érintett útszakaszon a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, amely több órát vesz igénybe. A rendőrség a Szentes irányába haladókat Hódmezővásárhely belterületén a Jókai és a Szántó – Kovács János utca kereszteződésénél tereli el Mindszent irányába.

A Szentes felől érkezőket a 45-ös számú főútról a 4523-as útra terelik Mártély irányába. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a baleset körülményeit büntetőeljárás keretei között vizsgálja. A kamiont vezető férfit őrizetbe vették a rendőrök és előterjesztést tesznek, hogy az ügyészség tegyen indítványt a bíróságon a férfi előzetes letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel