Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 13. 17:15, hétfő | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Újjáalakulna a Fidesz makói szervezete

Újjáalakulna a Fidesz makói szervezete

Sajtótájékoztató keretében értékelte ki ma délután Weszelyné Véghseő Henriett, frissen megválasztott önkormányzati képviselő és Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke a tegnapi választások eredményét.

- A tegnapi napon történelmi sikert hajtottunk végre, elsöprő sikert arattak a Fidesz jelöltjei. - mondta Weszelyné Véghseő Henriett, frissen megválasztott önkormányzati képviselő. - Nagy megtiszteltetés ez, szeretnék rászolgálni az eredményre, mindenkit szeretnénk képviselni, nemcsak azokat, akik ránk szavaztak.

A képviselőasszony kiemelte: gratulálnak Gáspár Sándornak és Marosvári Attilának, akik a baloldal színeiben jutottak be, az elkövetkező időben pedig szeretnének velük együttműködve dolgozni. Megköszönték Buzás Péternek a 20 éves munkáját, valamint arra kérték, hogy szüntessenek meg minden pénzügyi teljesítést és 20 évre visszamenőleg mindenféle pénzügyi tranzakciót, szerződést tegyenek elérhetővé, ezeket az adatokat pedig szeretnék majd az önkormányzat honlapján nyilvánosságra hozni, az átvizsgálás után.

- A 20 éves erőfeszítés meghozta a gyümölcsét, amit a Fidesz Polgári Szövetség képviselt. - tette hozzá Weszelyné.

- Makó és a járási települések életében egy új korszak kezdődik - nyilatkozta Bakos Tamás, a Fidesz makói alapszervezetének alelnöke. - A Fidesz makói alapszervezetét újra szeretnénk szervezni, az alapszervezet elnöksége oszlassa fel magát és egyúttal kezdeményeznénk azt is, hogy Farkas Éva legyen az elnök.

Bakos Tamás hozzátette: mindenkit szeretnének arra bíztatni, hogy továbbra is támogassák a makói Fidesz elképzelését, úgy ahogy eddig is részt vettek a lakosok a program kialakításában megvalósításában. A környékbeli településeken is új alapszervezeteket akarnak kialakítani, helyiek irányításával, a makói szervezetben is makói alelnököket fognak választani.

Külön kiemelte a Fidesz győztes jelöltjeit a környező településeken, valamint azokat, akik Fidesz-támogatással tudtak polgármesteri székhez jutni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére