Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2017. Április 12. 09:04, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Üres nézőtér előtt tartott előadást egy olasz színész

Üres nézőtér előtt tartott előadást egy olasz színész

Bár egyetlen jegy sem kelt el az előadásra, mégis színpadra lépett és teljes egészében előadta darabját egy színész az észak-olaszországi Gallaratéban.

Giovanni Mongiano az Improvvisazioni di un attore che legge (Egy olvasó színész improvizációi) című darabot a rendezőasszisztens és a pénztárosnő előtt adta elő a hétvégén.

"Mondtam neki, hogy nincs itt senki, menjünk haza. De ő feltétlenül fel akart lépni" - mondta Paula Vigna rendezőasszisztens. Hozzátette: az előadás "csodálatos volt", a színész "egyetlen vesszőt sem hagyott ki".

Mongiano Twitter mikroblogján számolt be az érzéseiről. Mint írta, ez az ő szívügye, a fellépés szimbolikus tett volt, ezzel a színházhoz fűződő szeretetét és szenvedélyét akarta kifejezni. "Ha nem tettem volna meg, nagyon sajnáltam volna, és éjszaka nem tudtam volna aludni" - mondta a színész az olasz sajtónak.

Címkék: előadás, olasz, színész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.