Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

Az esemény felvezetéseként ellátogatott a Perfect Fight Clubba egy edzésre a Prémium Médiaválogatott néhány tagja, akik ki is próbálhatták ezt a sportágat a rendezvény résztvevőivel Kiss Balázzsal, Szána Patrikkal, Bereczki Dominikkal és Horváth Dominikkal. Az eseményen természetesen nem szállnak majd ringbe, de miden sportot szeretnek, így ezzel is megismerkedtek.

A küzdősport olyan, mint a tánc állapította meg Beleznay Endre, miután kipróbálta a Muaythai-t.

„Korábban próbálkoztam én is a karatéval, de be kell vallanom, hogy nekem ez már csak azért sem megy, mert mindig megsértődöm, ha megütnek – mondta a színész. – Komolyra fordítva a szót: ilyen mozgást ritkán csinálok, de szívesen teszem. Ha olyan szerepet kapnék, amihez ez kell, akkor mindennap edzenék és készülnék. Edzés képen mindenkinek jó a küzdősport, mert jót tesz a fizikai állapotnak. Nagyon jó ez, mert az ember rájön, hogy miként tudja kontrollálni a testét.”

A színésznél otthonosabban érezte magát a ringben Katus Attila aerobic világbajnok, aki egy szárkapocs csonttörés után lábadozva is bevállalta a K1-et.

„Nem tudtam ellenállni a meghívásnak, mert imádok mozogni és csodás sportolókkal találkozhattam. Sok hasonlóságot mutat a tornasport a küzdősporttal, hiszen erőre, pontosan kivitelezett dinamikus mozgásra, lazaságra, valamint kiváló állóképességre van szükséges mindkét sportág esetében. Persze, ha egy igazi meccsen kerülnék be a ringbe, akkor bajban lennék, mert most még elszaladni sem tudok, de nagyon nagy élmény volt számomra, hogy a sportág legjobbjaival edzhettem együtt.”
„Tudni kell, hogy én minden nap sportolok, de ez a mozgás még nekem is fárasztó volt. A barátaimmal hoztuk létre a hazai küzdősportok jelentős részét. Annak idején többen együtt hívtuk életre a hazai utcaharcos rendezvényeket, vagyis azt gondoltam, hogy képben vagyok, de be kell vállani, hogy az a néhány kombináció, amit meg kellett valósítanom még nekem is kemény volt. Ezek a sportok fegyelemre nevelnek, így mindenkinek javaslom, hogy kezdjen bele. November 7-én mindenki látogasson el a Madárfészekbe, nézze meg Kiss Balázs és Mihajlov Dávid meccsét a Superfight Seriesben.” – mondta el Vajtó Lajos

Keller József kőkemény futballista volt korábban, de a Ferencváros egykori játékosának is kemény pillanatokat kellett átélni. „Jó hangulatban telt az edzés. Tőlem és a labdarúgástól is messze áll ez a sport, de nem árt, hogy kipróbáltuk ezt is. A foci mellett is lehet ezt űzni akár, hiszen állóképesség szempontjából mindenkinek jót tesz.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára