Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Október 01. 08:02, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: facebook.com/eminem/

Világrekordot ért egy rajongó Eminemet ábrázoló 16 tetoválása

Világrekordot ért egy rajongó Eminemet ábrázoló 16 tetoválása

Alapos vizsgálat után bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe az a rajongó, akinek a testét a legtöbb, ugyanarról a zenészről készült portrétetoválás borítja.

Az amerikai zenész skót rajongója 19 éves volt, amikor az első Eminem-képet magára varratta. Nikki Patterson most 35, összesen 52 tetoválása van, közülük 28 ábrázolja Eminemet, beleértve a rekordszámú portrét.

A műkörmös lány 18 évesen, egy mosolygó arcú nappal kezdte tetoválásai hosszú történetét, csak ezután kérte a bőrére idolja arcát.

"14 évesen találkoztam a Stan című számával, soha addig ilyet nem hallottam. Megőrjített. Aztán elkezdtem megszeretni a tetoválásokat" - mesélte a BBC-nek.

"Három éve tetováltatom a portrékat. Imádom őket és mindig több kellett belőlük. Eminem az egyetlen állandó pont az életemben, láttam őt élőben, színpadon is" - magyarázta.

A karantén alatt kereste meg a Guinnesst Rekordok Könyvét. Alapos vizsgálat után meg is állapították, hogy a nő valóban csúcstartó: 15 Eminem-portrét számoltak meg rajta. Azóta készíttetett már egy újabbat is.

A tetoválások, melyeket három különböző művész, egy aberdeeni, egy edinburgh-i és egy chester-i alkotott, a nő karját, lábát és mellkasát borítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára