Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Május 05. 06:16, hétfő | Helyi
Forrás: met.hu

Visszatér a napsütés

Visszatér a napsütés

Hétfőn már mindenütt megszűnik a csapadék és reggel a legtöbb helyen kiderül az ég: sok napsütésre, de még hűvös időre készülhetünk.

Többfelé élénk, keleten olykor erős északias szél délutántól fokozatosan mérséklődik. Hajnalban egyes szélvédett völgyekben talajmenti fagy is lehet, napközben 13-18°C várható.

Távolabbi kilátások
Kedden a meglehetősen hűvös hajnalt követően országszerte sok napsütésre, kellemes 18-20°C körüli hőmérsékletekre készülhetünk. A Dunántúlon élénk, északnyugaton akár erős lökések is kísérhetik a délkeleti szelet.

Szerdán változóan felhős, ám kellemes időnk lesz, nyugaton, északnyugaton délután azonban futó zápor is kialakulhat. Az élénk délies szélben 19-24 fok közé is melegedhet a levegő.


Csütörtökön viszonylag sok lesz felettünk a felhő, helyenként kisebb eső, záporeső is kialakulhat. Tovább melegszik az idő, pénteken akár már 20-25 fok közötti értékeket is mérhetünk.

Címkék: időjárás, makó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe