Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. November 22. 08:12, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

VV Annamari nem találkozhat a lányával - VIDEÓ

VV Annamari nem találkozhat a lányával - VIDEÓ

A villa táncversenyét mindenki meglepetésére a furcsa lány nyerte, akinek az a jutalma, hogy találkozhat a családjával. Kivéve a kislányával.

Elsírta magát a boldogságtól Annamari, amikor kiderült, hogy találkozhat a családjával. Az ő esetében ez a nővérét és az unokatestvéreit jelenti, akiket a furcsa lány mindennél jobban szeret. Ezt bizonyítja, hogy az ő képüket vitte be magával a villába költözéskor, ők adnak neki erőt a játékhoz, és egy kicsit miattuk is akar nyerni. De van még valaki, akire Annamari sokat gondol: a kislánya. Igaz, soha nem beszél róla, a villalakók többsége nem is tudja, hogy a furcsa lánynak gyereke van.

16 évesen szült, a kicsi apja, az akkor 18 éves fiú azonban nem akart részt venni a gyereknevelésben. Annamarinak nem volt más választása, le kellett mondania a gyerekéről. A kislány három évre átmeneti szülőgondozóba került, ahol a fiatal anyuka olykor meglátogatta őt, de aztán a gyermeket örökbe fogadták. Azóta nem találkozott vele, nem is tudhatja, hol van, de a távolból szereti, és mindennap gondol rá.

Annamari a fájdalmát egyedül a nővérével, egyetlen bizalmasával tudta csak megosztani, mivel nemcsak a gyerekével nem tartja a kapcsolatot, hanem a szüleivel sem. "A testvérem gyakran meglátogatott, a szüleimnek azonban nem hiányoztam. Évente kétszer, húsvétkor és karácsonykor találkoztam velük, de csakis azért, mert muszáj volt. Most 22 éves vagyok, és évek óta nem láttam a szüleimet. Nem is érdekel, mi van velük, pedig háromutcányira lakunk egymástól."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.