Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Április 29. 06:53, kedd | Helyi
Forrás: időkép

Zivatartól zenghet az ég

Zivatartól zenghet az ég

Kedden erőteljes gomolyfelhősödésre készülhetünk,

melyekből többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok. Nyugaton megélénkülhet az északias szél, zivatarok idején azonban szerte az országban előfordulhatnak erős, viharos széllökések. Hajnalban 7-13°C várható, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 19 és 24°C között alakul.

Szerdán a hosszabb-rövidebb napos időszakokat a keddinél valamivel kevesebb helyen szakíthatják meg záporok, zivatarok. Helyenként élénk, zivatarok idején erős lehet a légmozgás. Az enyhe hajnalt követően a legtöbb helyen 20 és 25 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön (május 1.) a kora nyárias hőmérsékletek mellett inkább csak elszórtan alakulhat ki a délutáni órákban egy-egy zápor vagy zivatar, a legtöbb helyen több órára kisüt a Nap.


Pénteken elszórtan, majd szombaton egy térségünket megközelítő hidegfront hatására már többfelé kialakulhatnak záporok, erős széllökésekkel kísért zivatarok. Az enyhe hajnalokat követően délutánonként a legtöbb helyen még 20°C fölé emelkedik a hőmérséklet.

Címkék: eső, időjárás, makó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén