Városlista
2021. július 25, vasárnap - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Március 24. 16:10, hétfő | Helyi
Forrás: Lajos László Viktor

Makói tervek

Makói tervek

Sajtótájékoztatót tartott ma délután a makói polgármester, Buzás Péter, amelyen köszöntötte és támogatásáról biztosította a Kormányváltó Összefogás parlamenti képviselőjelöltjét, Varga Pétert.

Sajtónyilvánosság előtt tartott beszélgetést a polgármesteri dolgozószobában a két politikus, amelyen szóba kerültek Makó és a térség hosszútávú tervei. Varga Péter, a Kormányváltó Összefogás jelöltje elmondta, elsősorban a jövőre szeretne koncentrálni, fontosnak tartja a térségi kisvárosok és a kistelepülések rendbetételét, valamint dolgozni fog a gazdaság helyrehozásán is.

A polgámester dolgozószobájábanA politikus kiemelte: végre figyelmet kell majd fordítani a vidéki politikára is, meg kell erősíteni a helyi munkaerőpiacot, valamint meg kell állítani a fiatalok elvándorlását.

A találkozó során Buzás Péter egy kockás füzetet nyújtott át Varga Péternek, amely a 2007-től készített és megvalósult projekteket tartalmazza Makón és a térségben, ezután a jelöltnek kell majd folytatnia a polgármester által megkezdett utat az országgyűlésben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 24. 08:46, szombat | Külföld

Oltásért szabadnap jár Romániában

Klaus Iohannis román államfő kihirdette pénteken azt a törvényt, amely szabadnapot biztosít mindazoknak, akik beoltatják magukat a koronavírus ellen.

2021. Július 24. 08:00, szombat | Belföld

Csaknem kétszer annyi magyar utazott már idén Horvátországba, mint tavaly

A múlt év hasonló időszakához képest 90 százalékkal több magyar turista látogatott eddig Horvátországba, leginkább a szállodákban emelkedett a foglalásuk

2021. Július 24. 07:00, szombat | Külföld

Római utat találtak a Velencei-lagúna fenekén

Ókori római utat fedeztek fel a Velencei-lagúna fenekén egy régészeti feltárási program közben.

2021. Július 24. 06:00, szombat | Belföld

Autós üldözés után tartóztatták le, gyereket is veszélyeztetett

Letartóztatott a bíróság pénteken egy büntetett előéletű férfit, akit több mint félórás autós üldözés után fogtak el még kedden a zalaegerszegi rendőrök.