Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2014. Április 06. 17:43, vasárnap | Helyi
Forrás: mti

Több mint egy órát kell várniuk az átjelentkezéssel szavazóknak Szegeden

Több mint egy órát kell várniuk az átjelentkezéssel szavazóknak Szegeden

Több mint egy órát kellett várakozniuk vasárnap kora délután azoknak a választóknak, akik átjelentkezéssel szavaznak Szegeden - tapasztalta az MTI tudósítója.

A nem szegedi lakcímű választók számára a Tömörkény gimnáziumban kialakított 101-es számú szavazókört jelölték ki. Az iskola épülete előtt vasárnap délután hosszú sor kígyózott, a közvetlenül a szavazókör előtt állók az MTI tudósítójának elmondták, több mint egy órája várakoznak.

Mózes Ervin főjegyző közölte, Szegeden 2341 átjelentkező választó van. A várakozási idő csökkentésére már délelőtt új szavazófülkét állítottak be, a jegyzőkönyvvezetők számát pedig háromról ötre emelték. A szegedi lakosok figyelmét a bizottsági tagok az utcán személyesen, illetve feliratok segítségével hívják föl, hogy sorban állás nélkül szavazhatnak.

Este hét órakor az egyik bizottsági tag beáll a sor végére, és aki addig odaérkezett, leadhatja szavazatát - tudatta a főjegyző.

Címkék: szeged, választás

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 25. 17:00, szombat | Belföld

Újabb elemmel bővül az otthonteremtési program

A kormány újabb elemmel bővíti az otthonteremtési programot, amely további segítség a gyermekes családok számára - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter sajtóosztálya szombaton az MTI-vel.

2021. Szeptember 25. 16:08, szombat | Külföld

Gyorsan nő a napi új fertőzöttek száma Ukrajnában

Ukrajnában a szombati adatok szerint az egy nap alatt feljegyzett új fertőzöttek száma meghaladta a nyolcezret, közülük több mint kétezren kórházi ápolásra szorulnak,

2021. Szeptember 25. 15:07, szombat | Belföld

Dolgoznak a Mátrai Erőmű gáztüzelésre történő átállításának tervein

A kormányzat jelenleg is dolgozik a Mátrai Erőmű gáztüzelésre történő átállításának tervein

2021. Szeptember 25. 14:02, szombat | Kék hírek

Több milliós kárt okoztak külföldi tolvajok Békéscsabán - VIDEÓ

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán.