Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Impresszum

Székhely: 9400 Sopron, Deák tér 66-68.
Felelős vezető: Szalay Ákos
Cégbejegyzés: Cg.19-09-515310;
Bejegyezte: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 23041503-2-19
Központi email: info@infovaros.hu

A szerkesztőség minden beérkezett és ingyenes megjelenítésre alkalmas program információt saját szerkesztési elveinek megfelelő módon, és oldalon helyez el az Portálon. A programok elmaradásáért, műsorváltozásáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget. A Portálon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget. Az elhelyezett politikai hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.

Tilos Portálunk bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

A weboldalon elhelyezett szövegek egy részének megjelenítéséhez az Acrobat Reader 5.0 (vagy frissebb verzió) program szükséges!

Fórum

"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/

* A www.infomako.hu semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználók által létrehozott tartalomért, mindazonáltal a www.infomako.hu fóruma moderált. A fórum és a hozzászólások használatának feltétele a moderálás (törlés) tudomásul vétele.
* A www.infomako.hu fenntartja magának a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbség jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat törli, ha tudomására jutnak.
* Ha véleménye szerint a fenti ismérveket kimerítő hozzászólást lát valamelyik topikban, kérjük jelezze a(z) info@infomako.hu e-mail címen. Szándékaink ellenére is kimaradhat egy-egy hozzászólás vagy topik az ellenőrzésből, ám az olvasók segítségével jobban megőrizhetjük a fórum tisztaságát.
* A www.infomako.hu fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a fórum normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó hozzászólásokkal bombázza a topikot.


A www.infomako.hu informatikai hátterét a Voov Informatikai Fejlesztő Kft. felügyeli.

Az oldal esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az info@infomako.hu címre küldje.

Olvasó-Tudósító

A tartalmak készítői, beküldői hozzájárulnak ahhoz, hogy a Makói Mozaik Kft. által üzemeltetett infomako.hu portál számára, az info@infomako.hu illetve a https://www.facebook.com/infomako  facebook oldalra eljuttatott tartalmakat az infomako.hu és a Makói Mozaik Kft-, illetve a Makói Szuperinfó kiadványaiban szabadon, térítésmentesen felhasználja.

Az infomako portálon megjelenő, TUDÓSÍTÓ/ OLVASÓ-TUDÓSÍTÓ jelzéssel ellátott írások, fotók, videók olvasóink, és más információközlő felhasználóink közleményei.
Azok valódiságáért, az abban közölt tartalomért sem a Makói Mozaik Kft. szerkesztősége, sem az infomako.hu felelősséget nem vállal.
A tudósítói tartalmakért, a fotók, videók, értesülések valódiságáért tudósítóink teljes felelősséggel tartoznak, akkor is, ha e tartalmakat az infomako.hu szerkesztői tőlük elvárható mértékben ellenőrzik.
Az infomako.hu a beküldött tartalmakat  szerkesztheti, szükség esetén pontosíthatja, az esetleges hiányos információkat kiegészítheti, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítheti ki.
A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

Tudósítóink elérhetőségét titokban tartjuk.

Információt személyükről, elérhetőségükről csakis előzetes megkeresésük és kifejezett hozzájárulásuk után adunk ki harmadik félnek.
E feltételeink nem ismerete nem mentesít azok hatálya alól.


Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!