Városlista
2021. január 18, hétfő - Piroska

Hírek

2014. Május 14. 06:00, szerda | Helyi
Forrás: www.infomako.hu

Best of Makó díjasok lettünk - Videóval-

Best of Makó díjasok lettünk - Videóval-

Csupán március eleje óta üzemelünk, de máris felfigyelt ránk a város.
Best of Makót nyertünk.Igyekszünk majd friss hírekkel,programok publikálásával,videókkal és képekkel meghálálni a bizalmat.Köszönjük
-Szerkesztőség-

A Makói Mozaik Kft. által üzemeltetett franchise rendszerben működő makói információsportál egybefogja, a város és környékének ismertetését szándékozó információkat, eseményeket, kiszolgálva nem csak a helyiek, hanem a turisták igényeit.

A honlap mögött Makón az egyik legjobb marketingtevékenységet végző cég áll, akivel a Tourinform iroda, és a Hagymatikum Fürdő is együttműködik.
-
hangzott jellemzésünk a gálán.

A 2014-es díjazottakról ittolvashat:


Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 18. 07:00, hétfő | Belföld

Visszakapta ellopott biciklijét a mozgássérült férfi - VIDEÓ

A gödöllői rendőrök megtalálták azt a kerékpárt, amelyet egy veresegyházi mozgássérült fiatalembertől loptak el a minap. A gyanúsítottat is elszámoltatták.

2021. Január 18. 06:00, hétfő | Külföld

Szlovénia enyhíthet, Horvátország várhatóan február közepéig meghosszabbítja a korlátozásokat

Szlovénia enyhíthet a szigorításokon, Horvátország várhatóan február közepéig meghosszabbítja a koronavírus-járvány megfékezésére hozott korlátozásokat - írta a helyi sajtó vasárnap.

2021. Január 18. 05:00, hétfő | Belföld

Melegszik a levegő a következő napokban

Havazhat a következő napokban is, de emellett esőre, ónos esőre is készülni kell. Mindeközben fokozatosan melegszik majd a levegő, a hét második felében néhol plusz 10 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lesznek

2021. Január 18. 05:00, hétfő | Külföld

Két héttel meghosszabbítják a teljes zárlatot Ausztriában

Ausztriában másodszor is meghosszabbítják a koronavírus-járvány terjedésének megfékezését célzó teljes zárlatot - jelentette be Sebastian Kurz kancellár vasárnap.